Ξενοδοχείο Βικτώρια: Τοποθεσία - Ξενοδοχείο με θέα την θάλασσα, Μιραμπέλλο, Άγιος Νικόλαος, Λασίθι, Κρήτη, Ελλάδα
Επιλογή γλώσσας:   |  |  |  |  
Παραλίες
ΑΜΜΟΥΔΙ
Παραλία "Αμμούδι"
Παραλία "Αμμούδι"
Πανέμορφη αμμώδης, πλήρως οργανωμένη παραλία απέχει μόλις 60 μ. από το ξενοδοχείο Βικτώρια. Τα πεντακάθαρα και ήσυχα νερά της προσφέρονται για απολαυστικό κολύμπι και θαλάσσια σπόρ. Ιδανική για παιδιά.
ΚΙΤΡΟΠΛΑΤΕΙΑ
Υπέροχη μικρή παραλία στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου, περιβάλλεται από ένα πλακόστρωτο δρόμο με εστιατόρια και καφετέριες.
ΑΜΜΟΣ
Παραλία "Άμμος"
Παραλία "Άμμος"
Άλλη μια όμορφη παραλία στο κέντρο της πόλης, δίπλα από την Μαρίνα του Αγίου Νικολάου, η παραλία Άμμος περιτριγυρίζεται από εστιατόρια και καφετέριες.

ΑΛΜΥΡΟΣ
Παραλία "Αλμυρός"
Παραλία "Αλμυρός"
Η μαγευτική αμμουδιά του Αλμυρού βρίσκεται στο 2 χλμ. νότια από τον Άγιο Νικόλαο. Ολόκληρη η περιοχή είναι κατάφυτη από ευκαλύπτους και καλάμια που φυτρώνουν στα νερά των πηγών. Εκεί θα απολαύσετε το μπάνιο σας και την πλούσια χλωρίδα και πανίδα της περιοχής. Ο υδροβιότοπος του Αλμυρού είναι ένας από τους σημαντικότερους της Ελλάδας.ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ
Φυσική πλήρως οργανωμένη παραλία με άμμο βρίσκεται 3 χλμ. νότια από τον Άγιο Νικόλαο.
ΚΑΡΑΒΟΣΤΑΣΙ
Μία ήσυχη παράλια που βρίσκεται 10 χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο και πριν την είσοδο στο Καλό Χωριό.
ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ
Παραλία "Άγιος Παντελεήμονας"
Παραλία "Άγιος Παντελεήμονας"
Υπέροχη παραλία βρίσκεται στο Ίστρον Καλού Χωριού, περιβάλλεται από ευκαλύπτους και αλμυρίκια. Γύρω στους αμμόλοφους της φυτρώνει το αυτοφυές Μινωικό κρίνο της θάλασσας.
ΒΟΥΛΙΣΜΑ
Παραλία "Βούλισμα"
Παραλία "Βούλισμα"
Θαυμάσια, αμμώδης, οργανωμένη παραλία βρίσκεται στο κέντρο του Καλού Χωριού (Ίστρον). Τα καταγάλανα ανάβαθα νερά της και η ψιλή άμμος προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

ΧΑΒΑΝΙΑ
Υπέροχη, αμμώδης, πλήρως οργανωμένη παραλία βρίσκεται στο 2ο χλμ. του παραλιακού δρόμου Άγιος Νικόλαος- Ελούντα.
ΚΟΛΟΚΥΘΑ
Πανέμορφη, εξωτική παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και άσπρη αμμουδιά βρίσκεται στην περιοχή της Ελούντας περίπου 16 χλμ. από τον Άγιο Νικόλαο.
ΒΑΙ - Φοινικόδασος
Βάι -Φοινικόδασος
Βάι -Φοινικόδασος
Βάι -Φοινικόδασος
Βάι -Φοινικόδασος

Η πιο γνωστή παραλία του νομού Λασιθίου, τροπική, με λεπτή άμμο και κρυστάλλινα καταγάλανα νερά. Βρίσκεται στο Βορειοανατολικό άκρο της Κρήτης και απέχει 24 χλμ. από την Σητεία. Ο συνδυασμός της μαγευτικής παραλίας με το σπάνιο φοινικόδασος δημιουργούν ένα εξωτικό τοπίο. Το Βάι έχει κηρυχθεί αισθητικό δάσος και βιότοπος με σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Είναι το μεγαλύτερο σε έκταση και μοναδικό σε ομορφιά φοινικόδασος στην Ευρώπη.
ΝΗΣΟΣ ΧΡΥΣΗ (Γαϊδουρονήσι)
Νήσος Χρυσή-Παραλία
Νήσος Χρυσή-Παραλία
Νήσος Χρυσή-Παραλία
Νήσος Χρυσή-Παραλία
Πρόκειται για ένα ακατοίκητο νησάκι με εξωτική φυσιογνωμία που βρίσκεται 8,5 μίλια νότια της Ιεράπετρας. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται καθημερινά με καΐκια που ξεκινούν από το λιμάνι της Ιεράπετρας (10:30 πμ. και 12:00 πμ.). Κύρια χαρακτηριστικά του η ολόχρυση αμμουδιά με τα γαλαζοπράσινα κρυστάλλινα νερά, πλήθος από κοχύλια και το σπάνιο δάσος από κέδρους.
Copyright © 2009 Victoria Hotel
Designed & developed by WEB-ELiTE.net